Puzzle Quest

Puzzle Quest: Challenge of the Warlords er et hjernetrimspill med rollespillelementer, for DS og PSP. Her er en PC-basert demo.

Sjangerblandingen vi finner i Puzzle Quest er ikke direkte vanlig. Her blandes nemlig Bejeweled-aktig hjernetrim med karakterutvikling og andre rollespillelementer, og skal vi dømme etter demoen, fungerer denne spesielle blandingen svært godt. Handlingen foregår i Warlords-universet (kjent fra strategispillene), og her må du skape og utvikle en mektig helt som kan redde landet Etheria fra den onde Lord Bane.

Bilde fra PSP-versjonen

For å komme deg gjennom spillet må du kjempe mot datastyrte motstandere i over 150 utfordrende oppdrag. I tillegg til den historiebaserte enspillerkampanjen får vi trådløs flerspiller på begge plattformer, og vi kan i tillegg spille enkeltoppdrag mot datamaskinen. Jo mer du vinner, jo bedre blir helten din, og underveis belønnes du med nytt utstyr, magiske formularer og kjæledyrkompanjonger.

Butikkversjonene av spillet kommer til DS og PSP, men Infinite Interactive har nå gitt ut en PC-basert demo. Mye tyder på at det vil bli mulig å låse denne opp ved et senere tidspunkt, men for øyeblikket fungerer den kun som en apetittvekker for de håndholdte versjonene. Demoen er imidlertid svært omfattende, og inneholder mange timers herlig gameplay. Installasjonsfilen er på cirka 35 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Mer informasjon om Puzzle Quest finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden