Quake IV til PS3 og Xbox 2?

I følge id Software er det en god mulighet for at Quake IV kommer til neste-generasjons konsoller. I tillegg vil PC-versjonen demonstreres i spillbar stand på QuakeCon X.

Doom III for Xbox og Doom III: Resurrection of Evil for PC er nå i ferd med å lanseres verden over, og i forbindelse med lanseringen av Xbox-versjonen av det siste tilskuddet til Doom-serien, har id-sjefen Todd Hollenshead snakket litt om fremtiden.

Det første han bekreftet var at en spillbar versjon av Quake IV vil demonstreres på årets QuakeCon-messe, som vil finne sted i august. Dette tolkes som et rimelig godt tegn på at utviklingen av spillet har nådd et avansert stadium. Det neste han snakket om var utviklingen av kommende spill fra id Software til neste-generasjons plattformer.

I følge Todd Hollenshead vil det være fornuftig for id Software å lansere de kommende spillene sine (inkludert Quake IV) til konsoll, i tillegg til PC. Om disse vil lanseres samtidig med PC-versjonene er uklart, men at versjoner til PS3, Xbox 2 og eventuelt andre konsoller vil komme, er helt sikkert.

Quake IV vil være en direkte etterfølger til Quake II, og historien skal visstnok starte bare timer etter at toeren ble avsluttet. Du vil ta del i en militærkampanje mot hjemmeplaneten til Strogg-ene, og et av utviklernes mål er at spillet hele tiden skal skape en følelse av at du er med i en episk, futuristisk krig. For mer informasjon om PC-versjonen av spillet, kan du sjekke produktsiden vår.

Siste fra forsiden