Quake Wars er ferdigutviklet

PC-versjonen av Enemy Territory: Quake Wars er ferdig, og klar for produksjon.

Enemy Territory: Quake Wars tar spillerne med til Strogg-enes invasjon av jordkloden (før Quake II). Her må vår Global Defence Force (GDF) kjempe mot de grusomme romvesenene, i store slag med massevis av kjøretøyer.

Quake Wars låner mye fra den populære Battlefield-serien. Spilleren får velge mellom fem unike klasser, og de to sidene i spillet er dessuten svært ulike hverandre.

Et interessant element er at spillet automatisk gir spillerne klassebaserte oppdrag basert på situasjonen de befinner seg i. Dette skal sikre at alle får en meningsfylt spillopplevelse, og at alle har mål å jobbe mot.

Nå er det klart at PC-versjonen av Enemy Territory: Quake Wars er ferdigutviklet. Den europeiske lanseringen vil finne sted 28. september, og id-sjef Todd Hollenshead er svært fornøyd:

– Etter måneder med testing, finjustering og balansering er jeg svært glad over å endelig kunne si «det er ferdig!». Vi har hatt det skikkelig moro med å få spillet klart for massene.

Spillets kjerneutviklere, Splash Damage, er også svært fornøyd, og forteller at de er utrolig stolte av spillet. Teamet deres kan nesten ikke vente på å få gå online og kjempe mot spillere fra hele verden.

Sjekk spillets nettsted for mer informasjon.

Siste fra forsiden