Quantum of Solace

Bånn eller moro?

Nå kan du finne ut hvordan det nye James Bond-spillet blir.

Tidenes mest populære superspion er snart tilbake med et nytt halsbrekkende eventyr, og naturligvis følges det opp med et spill.

Superagent eller aksjemegler?

Quantum of Solace: The Game gir deg rollen som James Bond, og blander førstepersons action med et «unikt» dekningssystem hvor kameraet flyttes bak skuldrene på den velkjente agenten.

Underveis må du både snike deg i skyggene, drive presisjonsskyting på lange avstander og bruke dødelige nærkampegenskaper.

Spillet kjører på motoren fra Call of Duty 4, og vi loves flott grafikk, intelligente datamotstandere og slående omgivelser (inspirert av begge Bond-filmene til skuespiller Daniel Craig).

Den nylanserte demoen er på nesten 700 MB, og gir deg anledning til å finne ut om det nye Bond-spillet holder Goldeneye-kvalitet, eller om det er et typisk, uinspirert lisensspill.

Bittorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via Bittorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller Utorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Quantum of Solace kommer i salg 31. oktober, og om kort tid vil det dukke opp en sniktitt her på Gamer.no.

Siste fra forsiden