RACE 07: The WTCC Game

Klar for en helg i førersetet til en realistisk racingbil? Her er en demo av RACE 07.

Det neste offisielle WTCC-bilspillet fra simulatorekspertene i SimBin lanseres i løpet av høsten. Blant nyhetene i RACE 07 finner vi Formel-biler fra klassene Formel 3000 og Formel BMW.

Se trailer fra RACE 07

Vis større

Trailer: Race 07 #2

Stikkord:
  • spill
  • pc
  • race
  • RACE 07
  • racing
  • simulator
  • bil


En annen nyhet er en ny synsvinkel fra hjelmen til føreren. Dette er spesielt designet for klassene hvor du kjører åpne biler. Her blir hjelmens visir skittent etter hvert som du kjører, så du må rive av tynne lag med gjennomsiktig plast fra visiret underveis for å fjerne skiten. Men disse tar selvsagt slutt, så du må tenke taktisk. Spillet kommer også med en ny synsvinkel fra selve cockpiten, som skal gi enda større fartsfølelse og innlevelse.

I og med at RACE 07 er etterfølgeren til RACE: The WTCC Game, kan vi forvente en realistisk gjengivelse av 2007-sesongen av WTCC-mesterskapet. Dette inkluderer tyve baner, og over 200 biler i 11 ulike klasser. Om du ikke har gått til anskaffelse av forgjengeren enda, kan du dessuten se frem til at hele 2006-sesongen også er en del av spillet.

Nå har SimBim sluppet den første offisielle flerspillerdemoen av RACE 07. Her kan opp til 24 spillere kjøre om kapp på den svenske banen Anderstorp eller britiske Brands Hatch, med bilene BMW E90 og Seat Leon, eller biler fra Formel 3000-klassen. Du kan prøve de nye kameravinklene, og få en sniktitt på forbedrede føreranimasjoner, oppleve dynamiske væreffekter og lakkere bilen etter eget ønske. Demoen er 504 MB stor.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

RACE 07: The WTCC Game kommer i salg i løpet av denne høsten. Mer informasjon kan du finne på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden