Race Driver: Grid

Racing fra Codemasters

Her er en stor spillbar demo av Codemasters neste storsatsning, Race Driver: Grid.

Om ikke veldig lenge lanserer Codemasters sitt nyeste bilspill, Race Driver: Grid. Som tidligere fokuserer de ikke her på én enkelt racingdisiplin, men leverer en omfattende pakke med massevis av ulike biltyper og racingdisipliner.

Du får førsteklasses utsikt til flere landemerker i Race Driver: Grid.

Vår utemmede racersjåfør, Mikael Harstad Groven, hadde blant annet dette å si om Race Driver: Grid i sin sniktitt:

– Spillet kjører på samme motoren som Dirt, men det er en helt annen kjøreopplevelse. Her kan du kose deg i storbyer og på kjente racerbaner med skikkelig tøffe biler. Skademodellen imponerer stort, og det er ganske enkelt euforisk å slå dine aggressive motstandere ned i støvlene.

Den nylanserte demoen av Race Driver: Grid kommer med tre forskjellige biler og tre forskjellige løp. I det første løpet får du kjøre Ford Mustang GT-R i San Fransisco, hvor du blant annet må takle byens bratte bakker.

Det andre løpet sender deg ut på den spanske Jarama-banen, hvor du får kjøre BMW 320si. Det siste løpet finner sted i Yokohamas havnedistrikt, og her må du sladde deg til topps med en Nissan S15 Silvia.

Demoen støtter både enspiller og flerspiller. Installasjonsfilene er pakket i zip-format, og arkivet er på nesten 900 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden