Racing med lekebiler

Britiske Codemasters har endelig kommet med den offisielle kunngjøringen om at det jobbes med et nytt Micro Machines-spill.

De ekstremt spillbare Micro Machines-spillene satte Codemasters på verdenskartet på nittitallet, og nå har den britiske utgiveren kunngjort at de jobber med Micro Machines v4 (det er verd å påpeke at det tredje Micro Machines-spillet kom fra Atari, ikke Codemasters). Det nye spillet kommer til PC, PS2, PSP og DS, og skal lanseres til sommeren.

Bilde fra PS2-versjonen

I Micro Machines v4 får du kontroll over små lekebiler, og som vanlig må du ta disse ut på improviserte baner som blant annet foregår på kjøkkenbordet, badekaret, i hagen og flere andre steder, hvor hindringene består av vanlige husholdningsobjekter. Denne gangen får vi også oppleve litt mer eksotiske omgivelser, slik som et museum, et hustak og en gård.

Bilutvalget er på "hundrevis" av kjøretøy, og vi får blant annet sportsbiler, gateracere, "stock cars", firehjulstrekkere, buggyer, "lowriders" og muskelbiler. Selvfølgelig kommer spillet med en mengde bonuser og våpen som kan plukkes opp underveis, slik at du kan sabotere motstandernes løp eller få ekstra fordeler selv. Codemasters egen favoritt er en gigantisk hammer som monteres på biltaket.

Spillet utvikles hos Supersonic Software, som består av folk som jobbet på de første Micro Machines-spillene. Dette studioet stod også bak Mashed og Mashed: Fully Loaded, som hadde mange fellestrekk med Micro Machines-serien.

Siste fra forsiden