Rage-detaljer fra Quakecon

Actionspill får samarbeidsmodus

Id Software har fortalt om deres kommende storspill, Rage.

På Quakecon-messen i USA har Id Software gitt ut mye ny informasjon om Rage, og nettstedet Shacknews har samlet noen av høydepunktene.

Nytt bilde fra Rage.

Rage blander som kjent bilkjøring med et tradisjonelt skytespillgameplay. Bilkjøringen foregår i store og åpne områder, hvor du må kjøre frem og tilbake mellom mer rendyrkede skytespillsekvenser.

Hver av de mange byene i spillet har sin egen bane, hvor det er mulig å ta del i mer tradisjonelle billøp. Id snakket også om en verdensomspennende økonomi, som det kanskje blir mulig å utnytte seg av.

I tillegg til enspillerkampanjen, kommer spillet med en samarbeidsmodus for to spillere. Denne vil være separat fra historien og resten av innholdet i enspillerdelen.

To spillere kan samarbeidet over nettet, eller ved hjelp av delt skjerm (på konsoll). Alle kjøretøyene kommer med to seter, slik at én spiller kan kjøre mens den andre styrer påmonterte våpensystemer.

Spillet vil ikke inneholde tilfeldig generert innhold, som i Diablo og Borderlands. Alt av våpen, oppdrag og gjenstander vil være håndlagt av utviklerne.

Lanseringen er visstnok forventet mot slutten av 2009, så det er fortsatt en god stund til vi får teste dette spillet.

Siste fra forsiden