Rayman til nye plattformer

Ubisoft har nå kunngjort at Rayman Raving Rabbids også kommer til PS2, PC, DS og GBA dette året.

I Rayman Raving Rabbids trues verden av sinnssyke kaniner som raver rundt og skaper ødeleggelse i de ellers så hyggelige omgivelsene. Til å hjelpe seg i sin kamp mot kaninene har Rayman fått nye egenskaper og muligheten til å temme og ri på magiske dyr. Kaninene kommer i fire forskjellige typer, alle med sine egne karakteristikker, men med det til felles at de har gått fullstendig fra vettet.

Bilde fra Wii-versjonen

Nå har Ubisoft kunngjort at spillet kommer til PS2, PC, DS og GBA dette året. PS2-versjonen visste vi for så vidt om fra før, i og med at Ubisofts første kunngjøring av spillet gjorde det klart at det ville komme til både denne- og nestegenerasjons konsollsystemer (i tillegg til Wii, som det blir en lanseringstittel for), men versjonene til PC, DS og GBA er så vidt vi vet nye.

Rayman Raving Rabbids skal lanseres til jul, og som vanlig er det seriens skaper, Michel Ancel (som også har stått for Beyond Good & Evil og King Kong) som skal sørge for at det fjerde store Rayman-eventyret blir verd å bruke tiden på. Mer om Rayman Raving Rabbids finner du på spillets ravende nettsted.

Siste fra forsiden