Razer sponser Schröt Kommando

Firmaet Razer har undertegnet sponsoravtale med den tyske storklanen Schröt Kommando.

Razer, et av de ledende firmaene i datamus-industrien har nå inngått en sponsoravtale med de tyske guttene i klanen Schröt Kommando, bedre kjent som SK. Denne avtalen gjelder for ett år. SK regnes av mange for å være en av verdens beste spillklaner, og nå skal Razer holde guttene oppdatert med de nyeste produktene mens de farter rundt på konkurranser.

Schröt Kommando ble grunnlagt i 1997, og siden det har de vunnet det meste av konkurranser. Klanen konkurrerer i Counter Strike, Warcraft 3, Quake 3, Painkiller og FIFA. På merittlisten har de blant annet en runde i Quake 3 ESPL-ligaen, Tysklands største online-liga, hvor de ikke ble slått en eneste gang.

- Vi har sett frem til denne dagen ganske lenge nå. Vårt kjennskap til Razer og deres produkter har bevart et godt kjennskap mellom oss og dem. Vi er stolte over å kunne jobbe med Razer, og dermed få presentere kvalitetsutstyr til resten av spillverden. Jeg er sikker på at det vil hjelpe oss med å ivareta tidligere resultater, og jeg tar ikke munnen for full hvis jeg påstår at dette bare er begynnelsen, sier Andreas Thorstensson, ledende direktør i SK-Gaming.

Schröt Kommando vil nå bruke Razers nyeste mus Razer Diamondback som offisiell klanmus. Denne musa har blitt lovprist verden over, og vår anmelder premierte den med en meget ekslusiv tier.

- Vår oppgave er å hjelpe spillere verden over til å nå nye høyder, og kanskje oppdager de et potensiale de ikke engang visste de hadde. Selv for en klan som allerede er best i verden vil Razers utstyr hjelpe dem med å bli enda bedre. Vi vil også takke SK, for med deres tilbakemelding kan vi lage enda bedre produkter i fremtiden, forteller Robert Karkoff, direktør i Razer Group.

Razer var også offisiell musleverandør under World Cyber Games-finalene i år, og denne sterke stillingen i spillmiljøet tyder på at vi får se mer spennende produkter fra Razer i årene som kommer.

Siste fra forsiden