Reklamer i Anarchy Online

Funcom og det amerikanske reklamebyrået Massive har kunngjort en avtale som bringer reklame fra vår verden til Rubi-Ka.

Reklame i spill begynner å bli et vanlig fenomen, noe som ikke er særlig overraskende, med tanke på at de fleste studier viser at tiden folk benytter foran TV-en synker mens tiden de benytter med data- og konsollspill øker. Nå har Funcom og New York-baserte Massive kunngjort en avtale om å bringe reklameplakater til Anarchy Online.

Disse reklameplakatene vil oppføre seg omtrent slik som reklameplakater flest; det vil si at de vil skiftes ut jevnlig, etter som nye selskaper betaler for å få reklamene sine inn i Anarchy Onlines verden. Disse plakatene vil kun være synlige for de som spiller gratis, og betalende kunder vil fortsatt slippe å se reklame i spillet.

Massive Incorportated forteller at de er veldig glad for å samarbeide med Funcom, og at de synes det er svært spennende å være med på å forandre forretningsmodellen til spillutviklere, på den måten at de sikrer dem andre viktige inntektskilder ved siden av spillsalg og abonnementsavgifter.

Det eneste som bekymrer oss er at science-fictionverdenen Rubi-Ka slett ikke er et sted hvor det virker naturlig å finne reklamer for produkter fra vår egen verden, og vi håper Funcom og Massive passer på at reklamene de slipper inn ikke virker ødeleggende på stemningen.

Anarchy Online
Windows
PC

Les også

Siste fra forsiden