Republic: The Revolution

Hvis du liker tanken på å ta del i et skittent politisk maktspill i en tidligere østblokkstat, kan du laste ned en tidsbegrenset fullversjon av Republic: The Revolution nå.

Det er over ett år siden Republic: The Revolution, fra den britiske utvikleren Elixir, kom ut på markedet. I dette relativt unike spillet var målet å bli valgt som president i republikken Novistrana, en fiktiv østblokkstat hvor makthaverne minnet veldig mye om de tidligere Sovjet-lederne og korrupsjon var en del av hverdagen.

For å nå dette målet måtte du ta i bruk en rekke mer eller mindre skitne metoder, samtidig som du måtte beskytte deg fra liknende angrep fra rivaliserende diktatorspirer. Republic: The Revolution leverte en temmelig unik spillopplevelse, men dessverre var det langt fra et perfekt spill. Når du til slutt lærte det kompliserte kontrollsystemet å kjenne oppdaget du at gameplayet egentlig var ganske enkelt og begrenset.

Republic: The Revolution er likevel et spill verd å teste, og nå kan du gjøre akkurat det - uten å betale et rødt øre. Eidos har nemlig lansert en tidsbegrenset fullversjon av spillet, som du kan spille i en time før du må betale for å spille videre. Det er nok litt begrenset hvor mye du får gjort på en time, men du får i det minste et inntrykk av spillet. Installasjonsfilen (på cirka 780 MB) finner du her:

Siste fra forsiden