Restrukturering hos Gearbox

Aliens-spill fortsatt på vei

Skaperne av Brothers in Arms-serien har restrukturert virksomheten.

Det har vært en del oppsigelser, konkurser og nedleggelser i spillindustrien i det siste. Nå er det klart at skaperne av Brothers in Arms-serien, Gearbox Software, har måttet restrukturere virksomheten.

Borderlands.

Ryktene ville først ha det til at det kommende taktiske skytespillet Aliens: Colonial Marines hadde blitt kansellert som en del av restruktureringen. Dette er imidlertid ikke tilfelle, i følge Gearbox-sjef Randy Pitchford.

Pitchford innrømmer imidlertid at selskapet har blitt nødt til å si opp noen av sine ansatte. Rapporter på nettet sier at mellom 15 og 25 ansatte har måttet gå.

I følge Randy Pitchford har selskapet nå endret fokus. Tidligere var fokuset på vekst gjennom ambisjon og nye muligheter, men nå ønsker selskapet å stabilisere virksomheten. Det nye slagordet deres er "kvalitet, fokus og ytelse".

I tillegg til Aliens: Colonial Marines jobber Gearbox med det ambisiøse Borderlands. Dette spillet skal ikke være rammet av restruktureringen.

Mer informasjon finner du hos Shacknews. Merk at innleggene fra brukeren Duvalmagic (i kommentar-tråden) er fra Randy Pitchford.

Siste fra forsiden