Riddick og Guilty Gear til PC

I de siste dagene har det dukket opp spekulasjoner om Xbox-suksessen Chronicles of Riddick kan være på vei til PC. Samtidig kan japanske PC-eiere glede seg til å spille Guilty Gear XX: Reload.

Grunnen til dette er at den amerikanske spillkjeden EB Games har lagt ut en seksjon dedikert til PC-versjonen av Chronicles of Riddick. Her står det at spillet vil bli lansert den 15. november i år. Det er fullstendig mulig at dette rett og slett er en feil fra EB Games sin side, eller at det er basert på gjetninger, men det er også mulig at de vet mer enn det vi vet.

På tross av at det har vært snakk om dette i noen dager, har Vivendi ikke gått ut med noen offisiell bekreftelse eller avkreftelse i forhold til denne saken. I et intervju Eurogamer hadde med Jens Anderson fra Starbreeze, fortalte han at for øyeblikket er Chronicles of Riddick en "Xbox Only"-tittel, og at han ikke kunne si noe mer om den saken.

Det er muligens verd å nevne at alle tidligere Starbreeze-titler har på ett eller annet tidspunkt funnet veien til PC, og med tanke på den store suksessen dette spillet har hatt i USA er det langt fra usannsynlig at Vivendi og Starbreeze ønsker å gi ut en PC-versjon.

Oppdatering (2. juli): Vivendi har i dag bekreftet at en PC-versjon av Chronicles of Riddick er på vei, og at den vil lanseres i november.

Guilty Gear XX: Reload
Japanske Media Kite har akkurat kunngjort en PC-versjon av Guilty Gear XX: Reload. Selskapet har stått for en rekke konsoll-til-PC konverteringer (f.eks. Fatal Fury 3, Galaga og Resident Evil 3), og nå er de altså i gang med en PC-versjon av Guilty Gear XX: Reload, som er en oppdatert versjon av det todimensjonale kampspillet Guilty Gear XX. I tillegg til oppdateringene i konsollversjonen vil PC-versjonen få et historiemodus.

PC-versjonen skal lanseres i Japan allerede den 23 juli i år, men det store spørsmålet er naturligvis om og når dette spillet kommer til Europa, og akkurat det spørsmålet har vi dessverre ikke noe svar på akkurat nå. På samme måte som på konsollene er det dessverre en mengde japanske PC-titler som aldri dukker opp på det vestlige markedet, men vi håper naturligvis at Guilty Gear XX: Reload ikke blir en av disse.

Siste fra forsiden