Ridge Racer 2 i september

Det japanske spillmagasinet Famitsu har fått tak på de første detaljene om Ridge Racer 2 for PSP.

IGN, som er misunnelsesverdig bedre i japansk enn oss, har fått med seg en artikkel om Ridge Racer 2 i nyeste Famitsu. Artikkelen røper de første detaljer om oppfølgeren til et av de beste PSP-spillene til dags dato.

Ridge Racer 2 vil i følge IGN gi oss mer av det som alltid har vært kjernen i Ridge Racer-spillene: Nitro og breisladd. I tillegg får vi naturligvis mye nytt, blant annet modusene "Arcade", "Duel" og "Survival", som slår følge med "World Tours", "Time Attack" og "Wireless Battle" fra PSP-originalen.

Arkademodusen er som arkademoduser flest, hvor du må nå frem til mål før tiden renner ut, og underveis passere ulike sjekkpunkter for å få ekstra tid å rutte med. I følge IGN hadde ikke Famitsu noe informasjon om de to andre nye modusene.

I følge Bandai Namco får vi atten baner fra tidligere Ridge Racer-spill, og totalt sett flere baner enn det noen gang har vært i en Ridge Racer-utgivelse. Vi kan vente oss åtte bilklasser, inkludert to spesialklasser. Hver av klassene inneholder i utgangspunktet tre biler, men mange flere kan låses opp underveis. Hvor mange biler det blir totalt er foreløpig ikke kjent.

Vi blir fortalt at Hironori Iriuchi og Mao Onaka er prosjektledere. Iriuchi har ingen tidligere erfaring med Ridge Racer-serien, men Onaka jobbet med den første Ridge Racer-utgivelsen på PSP.

Japanere kan se frem til en utgivelse 14. september, men det blir ikke sagt noe om en europeisk eller amerikansk utgivelsesdato.

Oppdatering 4. juli: Bandai Namco har nå offisielt annonsert Ridge Racer 2 i en meget kort pressemelding. De første offisielle skjermbildene er lagt opp i vårt bildegalleri. Europeisk lansering er satt til fjerde kvartal 2006.

Siste fra forsiden