Rise & Fall: Civilizations at War

Stainless Steel Studios har lansert en trailer fra Rise & Fall: Empires at War, og dette er heftige saker.

Sanntidsstrategitilhengere har mye å glede seg til i tiden som kommer, og nå får de et spill til å se frem til. Rise & Fall: Civilizations at War, fra Stainless Steel Studios, er et episk, historisk strategispill som ser ut til å minne litt om Rome: Total War og Praetorians, men som også låner inn elementer fra titler som Kingdom under Fire og Joan of Arc.

Spillet gir deg rollen som lederen for en av historiens mektige sivilisasjoner, og tilbyr massive slag både på havet og landjorda. Du får lede hærene til sivilisasjoner som Roma, Persia og Egypt, og i tillegg kommer spillet med mindre sivilisasjoner som Babylon og Kartago. Hærene består av åtti ulike typer enheter, inkludert soldater, bueskyttere, kavaleri, beleiringsvåpen og skip. Og, som seg hør og bør i et spill der Kartago er representert, får du også leke deg med krigselefanter.

Om du ikke er helt fornøyd med det som skjer på slagmarken kan du personlig ta kontroll over en av åtte legendariske helter og ta del i kampene, som om det hele skulle vært et enormt tredjepersons actionspill. Skal vi dømme etter den heftige traileren som akkurat er lansert, ser dette ut til å kunne bli en viktig del av gameplayet for de som ønsker det.

Traileren kan du laste ned herfra:

Siste fra forsiden