Rise of the Godslayer i butikkene

Rise of the Godslayer i butikkene

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det norskutviklede massive rollespillet Age of Conan har måtte tåle mye kritikk siden spillets lansering i 2008. Men etter at Craig Morrison nok en gang ble hentet inn som reddende engel har det gått oppover for rollespillet. Age of Conan er i dag det spillet det egentlig burde vært når det ble lansert, og mer til. Store forventninger er knyttet til utvidelsen Rise of the Godslayer, som nå er tilgjengelig både i butikk og på nett.

Denne utvidelsen skiller seg ut fra andre utvidelser av samme type. Rise of the Godslayer vil selvsagt også gi spillere massevis av nytt innhold, men i stedet for å øke nivåbegrensningen har Funcom fokusert på å gi spillere mer å gjøre underveis i levelinga. Man kan si at spillet forbedres i bredden, og ikke bare høyden.

Vakkert.
Vakkert.

Den store nyheten med utvidelsen er det nye området Khitai. Dette østlige riket skal være annerledes enn alt annet vi har sett i Hyboria til nå, og området vil være spekket med nytt innhold. I tillegg har Funcom innført et nytt fraksjonssystem, vil du velge å jobbe deg til topps i en utvalgt fraksjon eller forråde dine brødre underveis?

Utvidelsen vil legges ut for salg sammen med hovedspillet i én pakke, for de som enda ikke har våget seg inn i Hyboria. Veteraner kan installere utvidelsen direkte fra spillets hjemmeside.

Les også: Spill Age of Conan gratis
Les også: Funcom vil ha deg tilbake
Les også: Barnevennlig MMO fra Funcom


Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen