Roboter i kamp på Xbox 360

Naked Sky Entertainment har kunngjort RoboBlitz for Xbox 360 (samtidig som en PC-logo på nettstedet indikerer at spillet også kommer til PC).

RoboBlitz kommer til Xbox Live Arcade til våren, og er et raskt actionspill hvor vi blant annet får litt hjernetrim og unike fysikkbaserte våpen. Utviklerne forteller at du må skyte deg vei gjennom over 15 brett for å redde robotfabrikken din fra å bli invadert av mekaniske hjerner på krigsstien.

Spillet benytter seg av Unreal 3-motoren, og bruker også avansert fysikksimulasjon. Microsoft forteller at de synes det er fantastisk å se et spill som leverer både spennende gameplay og en teknologi som virkelig demonstrerer kraften til en Xbox 360. På tross av dette tar ikke spillet mer enn 50 MB, og kan derfor distribueres over Xbox Live Arcade.

Kunngjøringen av spillet nevner kun Xbox 360-versjonen, men nettstedet har også en PC-logo som indikerer at også PC-eiere får mulighet til å spille RoboBlitz etter hvert. Mens vi er inne på Xbox Live Arcade, kan vi nevne at Microsoft har kunngjort en liste over spill som kommer til systemet i desember.

Foruten Hardwood Backgammon, Hardwood Hearts og Hardwood Spades, kommer det klassiske arkadespillet Robotron 2084 (designet av legendendariske Eugene Jarvis), samt Crystal Quest og Wik and the Fable of Souls.

I Crystal Quest må du samle krystaller mens du holder deg unna bomber, og i det hyggelige og innovative plattformspillet Fable of Souls spiller du en mystisk krabat som blant annet bruker tungen sin for å navigere seg gjennom over 100 brett.

Siste fra forsiden