Rockstar kunngjør GTA for PSP

Grand Theft Auto kommer til PSP, og det får følge av Midnight Club 3: DUB Edition.

GameBoy Advance-versjonen av GTA ble av de aller fleste sett på som en skuffelse, men nå er Rockstar Games fast bestemt på å bevise at GTA-opplevelsen fungerer også på en håndholdt plattform. Derfor har de satt Rockstar Leeds på saken, og studioet jobber tett sammen med Rockstar North for å sikre at PSP-versjonen blir en autentisk gjenskapelse av GTA-opplevelsen.

Grand Theft Auto er ikke det eneste Rockstar-spillet som kommer til PSP. Rockstar Leeds jobber også med en versjon av det kommende gateracingspillet Midnight Club 3: DUB Edition. Denne tittelen utvikler de i samarbeid med Rockstar San Diego, som står bak versjonene til Xbox og PS2.

Folkene hos Rockstar Games har ikke kommet med særlig mange detaljer om verken Grand Theft Auto eller Midnight Club 3, men med tanke på at PSP-konsollen har en ytelse som kan sammenlignes med en PS2, skulle det ikke forundre oss om i alle fall Midnight Club 3 vil ha mye til felles med konsollversjonene. Det nye Grand Theft Auto-spillet ser ikke ut til å være basert på noe eksisterende GTA-spill, så hva slags form dette får gjenstår å se.

Begge spillene skal etter planen lanseres omtrent samtidig med Sony PSP, både i Europa og USA.

Siste fra forsiden