Kingdom Come: Deliverance - Aztez

Rollespillet Kingdom Come: Deliverance er gratis på PC

Epic-butikken gir også bort actionspillet Aztez.

Warhorse Studios

Det er fredag, som betyr at Epic Games Store har rullet ut nok et gratistilbud. Frem til 21. februar kan spillere plukke opp både rollespillet Kingdom Come: Deliverance og actionspillet Aztez uten å betale en krone.

Alt du må gjøre er å hoppe over til Epic-butikkens side for gratis spill. Der trykker du deg videre til hvert av de to spillene, og finner knappen merket «Get». Etter du har logget deg inn legges spillene til i Epic-biblioteket ditt, og dermed er jobben gjort.

Middelalderliv og aztekerkrig

Kingdom Come: Deliverance.
Warhorse Studios

Kingdom Come: Deliverance ble opprinnelig lansert 13. februar 2018. Spillet skildrer en realistisk middelaldertilværelse i Europa, der spillere utfører oppdrag og utkjemper kamper i ekte ridderstil.

Om man kan stole på brukeranmeldelser på Steam har spillet tatt seg opp mye i det siste. Da det kom ut var det imidlertid en del å plukke på, og for vår anmelder ble helhetsinntrykket trukket ned av mange irritasjonsmomenter.

– Det er mye nok snadder i Kingdom Come: Deliverance til å lokke de fleste historie-elskende rollespill-fanatikerne til skjermen, men mangelen på en sterk helhetsopplevelse hindrer spillet fra å kunne måle seg med de beste i sjangeren. Trist er det, for konseptet var ordentlig spennende, skrev Andreas Bjørnbekk den gang.

Aztez.
Team Colorblind

Aztez fra 2017 byr igjen på en ganske annen opplevelse, som kombinerer actionfylte kamper og brettspillstrategi. Spillere takler en haug med oppdrag, der målet stort sett er å meie ned bølger med fiender i todimensjonale verdener.

Underveis vil riket ditt støte på en haug med utfordringer, og du blir nødt til å gjøre taktiske valg basert på ressursene og krigerne du har tilgjengelig.

Mutant Year Zero-teamets neste spill kommer til Epic-butikken denne uken.
Se den første traileren for strategispillet Corruption 2029 »

Siste fra forsiden