Romance of the three Kingdoms XI

Japansk strategi i Kina

I dette strategispillet får du kjempe om makten i oldtidens Kina.

Romance of the Three Kingdoms XI er et strategispill hvor handlingen er lagt til oldtidens Kina. Han-dynastiet er i ferd med å kollapse, og en rekke fraksjoner kjemper om makten i det enorme landet.

Bilde fra PS2-versjonen.

Dette er et turbasert strategispill hvor du ikke bare får kontroll over militæret, men også må bygge opp byer og infrastruktur. Du må også hyre inn offiserer og embedsmenn, hver med sine egne unike egenskaper, for å hjelpe deg å styre riket ditt.

Koei skryter av 3D-scener inspirert av klassiske kinesiske blekkmalerier, ti historiske scenarier (samt ti ekstrascenarier og åtte spesialutfordringer), et nytt debattsystem og en omfattende øvingsdel for nye spillere.

Nå kan du teste en nylansert demo av Romance of the Three Kingdoms XI. Denne er på cirka 280 MB.

Bittorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via Bittorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller utorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Besøk spillets offisielle nettsted for mer informasjon. Den europeiske utgivelsen av Romance of the three Kingdoms XI for PC er forventet i september.

Siste fra forsiden