Romanen om Beyond Divinity

I dag ble det klart at det nye rollespillet Beyond Divinity vil få følge av en egen bok, "Child of Chaos".

Boken er skrevet av Rhianna Pratchett, journalist for det britiske databladet PC Zone. Pratchett har vært ansvarlig for utviklingen av historien og oppdragene i Beyond Divinity, og har altså nå skrevet en bok basert på spillet.

Handlingen utspiller seg i den samme fantasiverdenen som Divinity-spillene og handler om konsepter kjent herfra som magi og "dimensjonhopping". I følge spillets utviklere fanger også boken den spesielle stemningen og atmosfæren fra Beyond Divinity og forløperen til dette spillet, Divine Divinity.

I Beyond Divinity blir spilleren sugd inn i en annen dimensjon hvor hans sjel blir bundet til en dødsrytter. Spillerens skjebne blir å være bundet til denne dødsrytter i all evighet, om en da ikke klarer å løsrive seg på en eller annen måte. I kampen for å løsrive seg møter en på mange sideoppdrag før en til slutt avslører hemmeligheten bak dimensjonhoppingen.

På tross av alle detaljene i spillet skal det, i følge utgiverne Digital Jesters, være et lett tilgjengelig rollespill hvor nybegynnere blir ledet gjennom oppstartsfasen før en blir sluppet løs på egen hånd i en massiv spillverden. Spilleren blir også lovet stor grad av frihet til å gjøre det en vil i en verden preget av ondskap.

Den 50 sider lange boken vil bli solgt sammen med spillet i Storbrittania, mens vi nordmenn vil kunne motta den fra Beyond Divinitys hjemmeside for en minimal sum som skal dekke porto. Spillet blir sluppet 8. april.

Siste fra forsiden