Rome Total War: Barbarian Invasion

Fjorårets største strategitittel er i ferd med å få en ekspansjonspakke. Nå kan du teste demoen.

Rome: Total War - Barbarian Invasion omhandler Romerrikets fall og barbarenes inntreden i østre og vestre rike. Som angriperen og Roms argeste fiende, kan du velge mellom ti ulike europeiske stammer og nasjoner som alle har sine særtrekk. Nytt er muligheten for å la troppene dine svømme, noe som kan skape nye spennende taktiske muligheter.

Videre foregår nå mange av slagene om natten, med flammende piler og lysende fakler. Mange av barbarene får dessuten muligheten til å pakke ned, og transportere byen sin, for deretter å pakke den opp igjen i en annen provins.

Du kan selvfølgelig også velge å forsvare den siviliserte verden ved å ta kontroll over de to romerske rikene. Totalt blir vi i Barbarian Invasion presentert for rundt 80 nye krigere med hauger med nye våpen, samt 21 nye bygninger.

Den nylanserte demoen inneholder to historiske slag; Châlons (hunerne vs. romerne) og Badon Hill (romerne vs. sakserne). Installasjonsfilen er på 216 MB, og hvis du vil laste den ned kan du for eksempel klikke på disse lenkene:

Siste fra forsiden