Romeventyr til våren

Fantasi og science fiction

Sega jobber med en europeisk utgivelse for actionrollespillet Phantasy Star Portable.

Phantasy Star-serien startet som et turbasert rollespill på Segas gamle Master System-konsoll, men utviklet seg i årenes løp til et onlinespill med kamper i sanntid. En av de nyeste tittelen i serien er Phantasy Star Portable til PSP, og Sega har nå annonsert at spillet kommer til Europa.

På monsterjakt i skog og mark.

Phantasy Star Portable bygger på Phantasy Star Universe, og byr som resten av serien på en blanding av science fiction og fantasi. Spillet har nytt innhold som ikke fantes i tidligere Phantasy Star-utgivelser, og har også monstre og spillfunksjoner fra det nyeste konsollspillet i serien, Ambition of the Illuminus.

Spillet har over 150 nye våpen og en fersk historie som finner sted etter begivenhetene i Phantasy Star Universe. En mektig, ond makt ble beseiret i det forrige spillet, men restene av den finnes fortsatt i mange monstre, så din oppgave blir å finne disse monstrene og kverke dem.

Sega har også inkludert noen ekstra vanskelige bonusoppdrag, men du må ikke nødvendigvis takle disse alene. Du kan nemlig spille med opptil tre andre over den trådløse tilkoblingen.

Phantasy Star Portable skal utgis i løpet av våren. Det er utviklet av japanske Alfa System.

Siste fra forsiden