Rømningsspill til Europa

I Exit spiller du en profesjonell rømningsartist som må hjelpe folk å komme seg ut av brennende bygninger og andre farlige situasjoner.

Ubisoft har kunngjort en avtale med den japanske utvikleren Taito som gir dem de europeiske og amerikanske utgivelsesrettighetene til tre kommende spill. Det første av disse er PSP-spillet Exit, som vil lanseres i februar.

I Exit spiller du Mr. ESC, en ekspert på rømning. Jobben din er å redde folk i sikkerhet fra branner, oversvømmelser, jordskjelv og andre farlige situasjoner, og handlingen foregår på steder som kontorbygninger, undergrunnsbaner og sykehus. I utgangspunktet kommer spillet med 100 brett, men du kan også laste ned ekstra brett fra nettet.

Ved å kombinere action og hjernetrim, tvinger Exit deg til å tenke og jobbe raskt. Du må navigere deg forbi mengder av hindringer, og noen ganger behøver du hjelp fra de du skal redde til å flytte tunge objekter og andre ting. For å bli den ultimale rømningsartisten må du løpe, hoppe, og klatre deg vei gjennom miljøene, samtidig som klokken hele tikker nedover mot katastrofen.

Spillet kommer med stilfull grafikk og design, og har allerede blitt godt mottatt i Japan. For mer informasjon kan du besøke Ubisoft eller spillets japanske nettsted.

Siste fra forsiden