Romskipaction fra Paradox

Tarr Chronicles er et romskipspill i stil med Wing Commander. Nå kommer det til Europa.

Svenske Paradox Interactive har kunngjort at de har sikret seg de europeiske utgivelsesrettighetene til Tarr Chronicles, et romskipspill fra russiske Akella. Dette spillet skal være inspirert av den klassiske Wing Commander-serien, og følger en gruppe mennesker som må redde jordkloden fra onde makter.

Spillet leverer eksplosiv romkamp mot en rekke ulike fiender, og underveis må du samarbeide med andre menneskelige piloter for å overleve. Etter hvert som du viser deg frem som en dyktig pilot, vil du bli forfremmet og få mulighet til å ta mer risikofylte oppdrag.

Oppdragene finner sted i varierte omgivelser, som i bane rundt planeter og utenfor gigantiske romskip. I tillegg til å styre romskip i kamp mot fienden, må du også oppgradere romskipene dine ved hjelp av over hundre ulike oppgraderinger. Dessuten kan du benytte deg av over 150 typer utstyr og over seksti ulike romskip.

Fredrik Wester, som er visepresident hos den svenske utgiveren, forteller:

– Vi er svært glade for å kunngjøre den euroeiske utgivelsen av Tarr Chronicles, et spill vi er sikre på at vil få simulatorfrelste og Wing Commander-tilhengere til å glede seg.

Tarr Chronicles skal etter planen komme ut 28. september i år, og vil lanseres samtidig i butikkene og på GamersGate-portalen til Paradox. Mer informasjon om dette spillet kan du finne hos Akella.

Siste fra forsiden