Romskipspill til Steam

Valve har lansert en video av Half-Life 2: Episode 2, samtidig som de fabelaktige romskipspillene X2 og X3 har blitt lansert over Steam.

I X-spillene fra den tyske utvikleren Egosoft slippes vi ut i et enormt univers hvor store muligheter for profitt venter, sammen med minst like store farer. Spillene gir oss total handlingsfrihet, og vi kan selv velge om vi vil fokusere på handel, piratvirksomhet eller jobbe i sikkerhetsbransjen. Det er til og med mulig å bygge store nettverk av fabrikker, som produserer varer for salg på det dynamiske markedet.

Skjermbilde fra X3: Reunion

Nå er X2 og X3 tilgjengelig for kjøp over Valve sitt Steam-system. X3: Reunion koster 19,99 dollar (ca. 125 kr), mens forgjengeren koster 14,99 dollar (ca. 94 kr). På tross av at X2: The Threat er billigere enn sin etterfølger er det imidlertid få grunner til å velge det spillet framfor X3, som er et bedre spill enn forgjengeren på nesten alle punkter.

For å teste X3 kan du forresten ta en titt på en tidligere lansert demo. Dessuten kan du lese vår omtale, hvor spillet fikk karakteren åtte. Vær oppmerksom på at Steam-versjonen ikke bruker det samme antikopieringssystemet som butikkversjonen, så om dette representerte en grunn til ikke å kjøpe spillet, er denne borte nå.

Steam har også fått en ny og utvidet versjon av traileren for Half-Life 2: Episode 2. Den neste episoden i Half-Life-sagaen skal lanseres mot slutten av året, og kommer med to ekstra spill; Team Fortress 2 og det ekstremt lovende Portal (basert på et gratisspill som heter Narbacular Drop). Traileren finner du på steam.

Siste fra forsiden