Runaway 2: The Dream of the Turtle

Oppfølgeren til eventyrspillet Runaway fra 2003 er en måned fra utgivelse. Her er en demo.

Runaway 2: The Dream of the Turtle er oppfølgeren til det kritikerroste eventyrspillet Runaway fra 2003. Historien i oppfølgeren starter når Brian og Gina er på ferie i Hawaii. Gina har lyst til å besøke noen berømte fossefall på en øy. Dessverre for paret, styrter flyet som tar dem til øya. Brian presser Gina til å hoppe med den eneste fallskjermen de har, mens han selv blir i flyet. Han overlever krasjet, og begynner å lete seg frem i den tette jungelen.

Det som først ser ut som et typisk tropisk eventyr, går raskt over i en mystisk oppdagelsesreise gjennom mange ulike land med en rekke uventete vendinger. Runaway 2 tilbyr nydelig tegneseriegrafikk, med tredimensjonale karakterer, leppesynkronisering, utfordrende gåter og en dose humor.

I denne demoen (430 MB) får du et innblikk i spillets fjerde episode. Spilleren inntar rollen som Brian i det han forsøker å redde sin forgiftede venn, Joshua. Du blir utfordret til å finne riktige ingredienser for å lage en motgift – men må samtidig unngå farer i omgivelsene. Fra menyen i demoen kan også få en videopresentasjon av Brian og Ginas forrige eventyr.

Fullversjonen av spillet kommer i salg 9. mars.

Siste fra forsiden