Rush for Berlin

Her er en flerspillerdemo av Codename: Panzers-folkenes nyeste strategispill - Rush for Berlin.

Rush for Berlin er et nytt sanntidsstrategispill der handlingen foregår under andre verdenskrig. Vi har tidligere fått en eksplosiv enspillerdemo av spillet, og nå er det på tide med en flerspillerdemo. I løpet av den kommende tiden vil Stormregion holde et verdensomspennende mesterskap over hvor priser verd hundrevis av dollar står på spill, så om du kunne tenke deg å være med, bør du hive deg i hardtrening nå.

For å hjelpe deg med denne treningen, kommer demoen med to av spillets fem flerspillermoduser; "deathmatch" og "R.U.S.H.". Førstnevnte trenger sannsynligvis ingen introduksjon, mens sistnevnte er raske kamper der spillerne kjemper om å raskest mulig nå et eller flere mål. Spilleren som får flest poeng innen tidsfristen går ut (eller først oppnår en forhåndsbestemt poengsum), har vunnet.

Demoen støtter flerspiller over nettet ("Direct IP" eller GameSpy) og LAN. I tillegg kommer den med mulighet for å kjempe mot datamaskinen. Spillerne får prøve alle de tre fraksjonene i spillet (de allierte, som har tilgang på flere ressurser, tyskerne med sin overlegne teknologi og russerne, med raskere og billigere infanteriproduksjon). Demoens installasjonsfil er på 295 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Detaljer om turneringen finner du blant annet hos 3D Gamers. Mer info om spillet får du på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden