Rush for the Bomb

Her er en demo av Rush for the Bomb, en utvidelsespakke for sanntidsstrategispillet Rush for Berlin.

Rush for the Bomb er en ekspansjon for sanntidsstrategispillet Rush for Berlin. Her er det selvsagt atomkappløpet som er det sentrale elementet. I Rush for the Bomb får du spille for begge parter. Handlingen foregår i Norge (hvor vi får ta del i den berømte tungtvannsaksjonen på Rjukan), i Spania og på de spanske middelhavsøyene (Mallorca, Ibiza, og så videre).

Etter Rjukan stjeler den tyske etterretningen dokumenter fra det amerikanske Manhattan-prosjektet, og ekspansjonen omhandler en hesblesende jakt på disse gjennom det "nøytrale" Spania. Spiller du som tyskerne må du sørge for at dokumentene kommer seg trygt fra Lisboa til Berlin, og om du spiller som de allierte må du hindre dem i å gjøre nettopp det.

Hver av spillets to kampanjer kommer med tolv oppdrag. Dessuten introduserer Rush for the Bomb en rekke heltefigurer, som ikke bare har tilgang på egne og høyt dekorerte offiserer, men helt nye og "spektakulære" enheter.

Den nylanserte demoen av Rush for the Bomb inneholder det femte oppdraget i den tyske kampanjen. Her må du forsvare frontlinjen ved den spanske elven Ebro mot allierte styrker. Demoen er på 420 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Siste fra forsiden