Rykter om World of Warcraft-ekspansjon

Et italiensk spillblad ser ut til å ha røpet den første informasjonen om Blizzards kommende World of Warcraft-ekspansjon.

I følge et scannet bilde av coveret på neste nummer av det italienske spillbladet The Games Machine, kommer bladet med en omfattende artikkel om noe som heter World of Warcraft: The Burning Crusade. Så fremt bildet er ekte, snakkes det etter alt å dømme om den første ekspansjonen til World of Warcraft.

Under spilltittelen står "Blizzard stupische tutti portantoci al settantesimo livello!". Løst oversatt (basert på den engelske oversettelsen til spillsiden Kotaku) betyr dette "Blizzard gleder alle med å ta oss til nivå sytti!". Det vil med andre ord si at spillfigurene dine kan nå level 70 i denne ekspansjonen.

I følge nettstedet Computer & Video Games har Blizzard allerede sikret seg rettighetene til navnet The Burning Crusade, og dette "brennende felttoget" er allerede blitt en del av Warcraft-historien. Visstnok omhandler det en kamp mellom Horden, Alliansen og en invaderende fraksjon som heter Burning Legion.

Blizzard kommer etter alt å dømme til å gi oss mer informasjon om den første ekspansjonen til World of Warcraft etter at BlizzCon-messen har blitt satt i gang (28. oktober). Om alt går slik det skal, vil Gamer.no være til stede når det hele braker løs i California.

Siste fra forsiden