Sabotain: Break the Rules

Dette cyber-gotiske førstepersons skytespillet skal være inspirert av Deus Ex, noe som definitivt ikke er noen dårlig ting. Her er demoen.

Sabotain: Break the Rules skulle opprinnelig gis ut av tyske CDV, men ble et av de mange ofrene for selskapets skrantende økonomi. På samme måte som Psychotoxic og Nexus har det imidlertid funnet seg en ny utgiver, og nå ser utviklingen ut til å være rimelig ferdig. Spillet er signert av russiske Akella, og det gjenstår å se hvorvidt det blir distribuert her til lands.

De spanske utviklerne forteller at Sabotain er et førstepersons rollespill med elementer fra skytespill. Det hele foregår i en cyber-gotisk fremtidsby, og spilleren får rollen som den kaldblodige agenten Kent Reed eller den iskalde drapskvinnen Alex Keeton, som begge starter spillet i Imperiets tjeneste. Det er imidlertid spilleren selv som får velge hvilken side i krigen han eller hun til slutt vil kjempe for.

Spillet virker faktisk rimelig interessant, og hvis du kunne tenke deg å se nærmere på hva det har å by på, kan du laste ned den nylanserte demoen. Installasjonsfilen er på 324 MB, og du finner den ved å følge disse lenkene:

Siste fra forsiden