Sacred 2: Fallen Angel

Omfattende rollespill

Snart er den ambisiøse oppfølgeren til Sacred i butikk. Her er en enorm spillbar demo.

Historien i Sacred 2 finner sted 2000 år før hendelsene i originalspillet, og tar for seg noe som kalles T-energi – en magisk kraftkilde som gir de som kontrollerer den stor makt. De som skulle kontrollere energien ble imidlertid uenige om hva den skulle brukes til, noe som førte til stridigheter og krig.

Trailer for Sacred 2: Fallen Angel

Vis større

Trailer: Sacred 2: Fallen Angel #2

Stikkord:
  • action
  • spill
  • xbox 360
  • pc
  • rollespill
  • sacred
  • fallen angel


Dermed mistet de kontrollen over energien, og dette fikk katastrofale konsekvenser. Store områder ble totalt ubeboelige, og dyr og mennesker som kom i kontakt med strålingen ble mutert.

Mens forgjengeren var todimensjonal, har Sacred 2 grafikk i 3D. Ascaron lover masse lekre effekter og animasjoner, og realistisk fysikk. Gameplayet følger i forgjengerens fotspor, med flere monstre, flere omgivelser, flere våpen og flere kombinasjonsbevegelser enn tidligere.

Bli akrobatisk kriger

Nå har utgiver CDV gitt ut en gigantisk 1,7 GB spillbar demo av PC-utgaven. Her inntar du rollen til «The Mighty Seraphim», som er en av seks spillbare figurer fra fullversjonen.

Du får utforske «High Elf»-området, prøve deg på en rekke oppdrag fra «Light»-kampanjen, og stå overfor en rekke mytiske beist. Når din figur får mer erfaring kan du skreddersy kampferdighetene og få unike angrepsteknikker. Demoen lar deg spille opp til erfaringsnivå 10 av 200.

Bittorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via Bittorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller Utorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Sacred 2: Fallen Angels kommer til PC 10. oktober. Utgavene for Playstation 3 og Xbox 360 følger i november.

Siste fra forsiden