Sacred 2 til nytt format

Eventyr på ny konsoll

Actionrollespillet Sacred 2: Fallen Angel vil komme på tre formater denne vinteren.

Det var allerede kjent at Sacred 2: Fallen Angel skulle komme til PC og Xbox 360 denne vinteren, men nå har sannelig min hatt utgiver Koch Media bekreftet at spillet også kommer på Playstation 3.

Slik er Sacred 2 på Playstation 3.

– Vi er veldig glade for å utvikle spillet til PS3, og vi ser frem til å nå enda flere spillere. Vi har jobbet med dette i over et år, og nå kan vi endelig fortelle publikum om PS3-utgaven, sier sjefen for utvikler Ascaron, Heiko tom Felde, i en pressemelding.

Kontrollsystemet skal ha blitt utviklet fra bunnen av på PS3, for å sikre en flytende og intuitiv spillopplevlese.

Sacred 2: Fallen Angel foregår 2000 år før hendelsene i originalspillet. Historien omhandler noe som kalles T-energi, en magisk kraftkilde som gir de som kontrollerer den stor makt. De som skulle kontrollere energien ble imidlertid uenige om hva den skulle brukes til, noe som førte til stridigheter og krig.

Dermed mistet de kontrollen over energien, og dette fikk katastrofale konsekvenser. Store områder ble totalt ubeboelige, og dyr og mennesker som kom i kontakt med strålingen ble mutert.

Vi har allerede tatt en kikk på spillet, og inntrykket så langt er positivt.

Konsollversjonene av Sacred 2: Fallen Angel forventes i butikkene 6. november, mens PC-versjonen kommer i slutten av september.

Siste fra forsiden