Sacred Plus lanseres nå

Den utvidede versjonen av rollespillet Sacred er klar for butikkene, samtidig som alt det nye innholdet slippes som en gratis ekspansjonspakke for de som allerede har spillet.

Sacred har vært en stor suksess for Ascaron, og nå har de lansert en omfattende gratisekspansjon til spillet. Her får Sacred-spillere to nye regioner, to nye "main quests" med en rekke sideoppdrag, fem nye fiender og en ny fiendesjef, seks nye rustninger og femten nye våpentyper. I tillegg kommer pakken med en rekke gameplayrelaterte oppdateringer (inkludert alle oppdateringene som har blitt lansert tidligere), noe som blant annet resulterer i et mer balansert gameplay og en bedre flerspilleropplevelse.

Hvis du allerede har kjøpt Sacred, kan du laste ned alt det nye innholdet gratis fra nettet. Om du ikke har gått til innkjøp av spillet enda, har Ascaron lansert Sacred Plus, som inneholder originalspillet pluss den nye gratisekspansjonen. Hvis Sacred er et av de spillene du har vurdert å kjøpe ser det med andre ord ut som tiden nå er inne til å investere.

Gratisekspansjonen er på 130 MB, og du finner den her:

Siste fra forsiden