Sacred

Ascaron har akkurat gitt ut en engelskspråklig demo av det kommende rollespillet Sacred, som skulle appellere til tilhengere av spill som Diablo og Divine Divinity.

Sacred er et nytt og lovende rollespill fra Ascaron, som foregår i fantasiverdenen Ancaria. Spillet kan sammenliknes med Diablo-serien og Divine Divinity, selv om det inneholder en del aspekter du ikke vil kjenne igjen fra disse spillene. Spilleren kan velge mellom seks ulike karakterer, inkludert en vampyr.

Sacred inneholder over 30 hovedoppdrag og 200 sideoppdrag, så varigheten skulle det ikke være noe å si på. Hele 70% av den enorme spillverdenen er åpen for utforsking allerede fra starten av, og for å gjøre det så lett som mulig å komme noen vei har spilleren mulighet til å reise på hesteryggen. Ridende på en hest har han dessuten en rekke fordeler i kamp. Spillet inneholder dessuten mulighet for flerspiller.

Vi skrev nylig en sniktitt om dette spillet, og denne kan du finne ved å besøke produktoversikten eller klikke på lenken under. Demoen inneholder 13 oppdrag og lar deg velge mellom to ulike karakterer. Filstørrelsen er på 231 MB, og du kan laste den ned herfra:

Siste fra forsiden