Sam & Max 2 blir pek-og-klikk-spill

Er du en av dem som fryktet at Sam & Max 2 kom til å bli et actionspill, slik Full Throttle 2 så ut til å bli? Frykt ikke, i følge en av utviklerne blir det et pek-og-klikk-spill av godt gammelt merke.

Michael Stemmle, som er sjefen for utviklingen av Sam & Max 2, hadde nemlig dette å si når han ble spurt om saken:

- Alt vi har gjort er å ta det gamle 2D pek-og-klikk-systemet, og byttet '2' med '3'. Ok, jeg hører det var litt programmering inne i bildet, men dette er egentlig essensen.

Det vil si at så lenge han har greie på det han snakker om, så kan det virke som Sam & Max 2 blir langt mer trofast mot originalspillet enn Full Throttle så ut til å bli. LucasArts lager med andre ord et ordentlig eventyrspill igjen.

Sam & Max 2 følger det to litt spesielle frilans-politifolkene Sam (en banjospillende hund) og Max (en naken kanin) i deres kamp mot alle typer kriminelt avskum. Spillet er etterfølgeren til det klassiske eventyrspillet Sam & Max: Hit the Road, og er basert på en tegneserie som har oppnådd kultstatus i andre deler av verden.

LucasArts har vært forsiktige med å slippe informasjon om Sam & Max 2, så vi vet ikke så mye om plottet eller handlingene i denne svært etterlengtede etterfølgeren. Det kommer imidlertid til å inneholde en haug av små minispill, og være spekket med den samme brutale humoren som gjorde originalspillet til et av de mest minneverdige eventyrspillene gjennom tidene.

Spillet skal etter planen komme ut denne våren. Mer informasjon (samt en liten trailer og to skjermbilder) kan du finne på spillets hjemmeside.

Siste fra forsiden