Sam & Max: Abe Lincoln Must Die

Hvor gal har egentlig den amerikanske presidenten blitt? Det finner du ut i demoen av Sam & Max: Abe Lincoln Must Die.

I den nyeste episoden av årets Sam & Max-sesong har den amerikanske presidenten gått fra vettet. Han har lovpålagt gruppeklemmer, boikottet pudding og til og med lagt planer for å gjøre det vanskeligere for gode amerikanere å benytte seg av sin konstitusjonelle rett til å bære våpen.

Dermed er det opp til Sam og Max å redde dagen igjen, og nå reiser de til Washington D.C. for å ta seg av galningen i det hvite hus. Der finner de imidlertid raskt ut at de til nå bare har sett toppen av isfjellet, og at en ny makt prøver å ta kontroll over Amerika.

Sam & Max: Abe Lincoln Must die fortsetter i akkurat samme stil som de tidligere episodene i serien, og ryktene vil ha det til at det er en av de beste episodene så langt. Nå kan du teste episoden selv, ved å laste ned en prøveversjon som lar deg teste en del av spillet før du må betale om du eventuelt ønsker å spille videre.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Info om hvordan du kan gå til anskaffelse av Abe Lincoln Must Die (samt de andre spillene i Sam & Max Season 1) finner du hos Telltale Games.

Siste fra forsiden