Sam & Max: Culture Shock ute nå

Detektivene Sam og Max får en ny og surrealistisk sak, i den første episoden av en ny Sam & Max-serie.

Radarparet Sam og Max er endelig tilbake på den interaktive scenen. Sam er en dresskledd hund, Max er en hare med sylskarpe tenner, og sammen er de Frilanspolitiet. Jobben deres er å opprettholde lov og orden, helst ved hjelp av store skytevåpen og overdreven politivold.

I Sam & Max: Culture Shock må de hanskes med en gruppe tidligere barnestjerner som skaper trøbbel i nabolaget deres. Eieren av en lokal butikk (en "inconvenience store") har meldt fra om at de fyller butikken hans med videokassetter som promoterer en viss Brady Culture, og det viser seg snart at kassettene er langt fra så harmløse som de ser ut.

Sam & Max: Culture Shock er et eventyrspill av den gode, gamle sorten. Her styres handlingen ved hjelp av et enkelt pek og klikk-grensesnitt, og du må løse mysteriet Sam & Max står over for ved hjelp av logisk tenkning og fantasifull bruk av tingene du kommer over i spillmiljøet.

Telltale Games planlegger å gi ut seks episoder med Sam & Max-spill i løpet av det neste halvåret. Kjøper du episodene hver for seg, må du ut med litt i underkant av 60 kroner per episode, men du kan også kjøpe hele sesongen for cirka 226 kroner. I tillegg til å kunne laste nye episoder ned etter som de blir tilgjengelige, får du da tilsendt en DVD med alle episodene på når sesongen er over.

Spillet ble lagt ut for salg på nettet i går kveld, og om du har lyst til å teste det, kan du laste ned en begrenset prøveversjon. Denne inneholder hele spillet, og om du velger å kjøpe det er det bare å "dra kortet" hos Telltales nettbutikk, så får du en kode som du kan låse opp prøveversjonen med. Installasjonsfilen er på 71 MB.

Siste fra forsiden