Sam & Max: Ice Station Santa

Er Ice Station Santa så morsomt som vi vil ha det til? Nå kan du teste demoen.

Den første episoden av Sam & Max: Season Two er ute, og som forklart i omtalen vår, er den veldig underholdende. I Ice Station Santa må frilanspolitiet reise til Nordpolen for å finne ut hvorfor julenissen sender ondskapsfulle gaver til folk, og der finner de naturligvis ut at ting ikke er helt som de burde være.

Hva er nissens problem?

Om du ikke har kjøpt noen av eventyrene til Sam og Max enda, bør du ta en titt på Sam & Max: Abe Lincoln Must Die, som nylig ble gitt ut helt gratis. Om du liker denne episoden, som var en av de beste i den forrige Sam & Max-sesongen, er det ingen grunn til å nøle med å laste ned Ice Station Santa, for da er sjansene store for at du liker det også.

LucasArts-veteranene i Telltale Games har nemlig fortalt at de bruker Abe Lincoln Must Die som en modell for spillene i sesong to, både i forhold til humor, lengde og vanskelighetsgrad.

Telltale har ikke røpet nøyaktig hva du får oppleve i denne demoen, men sjansene er store for at du får teste begynnelsen av episoden, og så låse opp fullversjonen om du liker det du ser. Installasjonsfilen er på 111 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden