Sam & Max må redde nettet

I Sam & Max: Reality 2.0 må frilanspolitiet infiltrere et hypnotisk dataspill. I tillegg jobber Telltale med spill for konsoll, og vurderer en ny sesong med Sam & Max.

Telltale Games har kunngjort de første (ørsmå) detaljene om den femte episoden av Sam & Max: Season 1, Reality 2.0. Her har det dukket opp et hypnotisk onlinespill som holder spillerne sine fanget i en virtuell verden (omtrent som World of Warcraft?). For å redde dagen må de to pelskledde frilanspolitidyrene Sam og Max infiltrere spillet og hindre det i å få nettet til å bryte sammen.

Reality 2.0 skal verdenslanseres 12. april. Dette blir den nest siste episoden i Sam & Max: Season 1 (som forøvrig får en butikklansering i august), men Telltale-sjef Dan Connors har fortalt nettstedet Shacknews at de allerede har begynt den tidlige produksjonen av en ny sesong.

I tillegg bekreftet Connors at selskapet jobber med Wii og Xbox 360, og at planen også er å utvikle for PlayStation 3. For øyeblikket vil han ikke ut med detaljer, men han kunne fortelle at de jobber med både nedlastbare produkter og produkter som skal lanseres i butikk.

Siste fra forsiden