Sam & Max reiser til månen

Den siste episoden av årets Sam & Max-sesong tar våre to venner til månen.

I Sam & Max: Bright Side of the Moon må frilanspolitiet reise til månen for å komme til bunns i den hypnotiske konspirasjonen de gradvis har avdekket i løpet av årets Sam & Max-sesong. Her finner de en merkelig, paradisaktig koloni, hvor mesterhjernen bak konspirasjonen venter på dem. Sam og Max er de eneste som kan hindre verden i evig, hypnotisk slaveri.

Det er en myte at man ikke kan puste måneluft

Sam & Max: Bright Side of the Moon er et pek-og-klikk-eventyr i samme stil som LucasArts klassikere fra nittitallet. Her må du hjelpe frilanspolitiet å undersøke en serie fargerike omgivelser, løse massevis av gåter og nøtter og møte en haug av spennende (og til tider ganske fjerne) figurer.

Bright Side of the Moon skal etter planen lanseres 10. mai på Telltales nettsted (etter å ha debutert på GameTap 26. april). Dette er den siste episoden i Telltales første Sam & Max-sesong, men det virker allerede svært sannsynlig at vi får oppleve flere eventyr sammen med det våpenglade frilanspolitiet.

Som vanlig vil episoden kunne kjøpes fra Telltale Games, enten alene eller som en del av hele sesongen. Om du ikke har gått til innkjøp av hele sesongen enda, kan det kanskje være en idé å vente til høsten, for da vil JoWooD lansere en samlepakke med alle sesongens seks episoder i butikkene. Den til nå nyeste episoden i sesongen ble forresten lansert i går, og vi har selvsagt en omtale.

Siste fra forsiden