Sam & Max: Situation Comedy

Sent fredag kveld ble det humoristiske eventyret Sam & Max: Situation Comedy lagt ut for nedlastning og salg fra Telltale Games.

Radarparet Sam og Max er tilbake, i det andre spillet i den nye, episodebaserte serien med eventyr fra Telltale Games. I episode to, Situation Comedy, må de to frilanspolitiene infiltrere et TV-show der verten har gått fra vettet og tatt publikum som gisler.

Sam og Max får en ny venn

For å lykkes med dette må våre to venner bevise at de har det som trengs for å fortjene en å komme på showet hennes som kjendisgjester. Dette involverer blant annet å delta i en talentkonkurranse for talentløse sangere, bli de nye stjernene i en situasjonskomedie klar for kansellering og bli involvert i en ekte kjendisskandale.

Sam & Max: Situation Comedy er til salgs direkte fra Telltale Games, enten som selvstendig produkt (for 8,95 dollar, eller cirka 55 norske kroner) eller som en del av hele sesongen (totalt 34,95 dollar, eller cirka 215 kroner, for seks episoder).

Hvis du har lyst til å teste om Sam & Max holder formen, kan du laste ned den nylanserte demoen. Installasjonsfilen er på 70 MB, og inneholder hele spillet, men for å få tilgang til noe mer enn begynnelsen må du betale. Mer info om Sam & Max: Situation Comedy finner du på spillets nettsted og i vår omtale.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden