Sam og Max drar på ferie

Det neste Sam & Max-spillet har fått det merkelige navnet Moai Better Blues.

Telltale Games har nå kommet med de første detaljene om Sam & Max 202: Moai Better Blues, som er den neste episoden i årets Sam & Max-sesong.

Sybil er også på ferie

I Moai Better Blues følger vi våre pelskledde venner til ei tropeøy, hvor de egentlig hadde tenkt å slappe av sammen med en rekke andre særinger.

Uheldigvis for dem, og de som bor på øya, bestemmer den lokale vulkanen seg for å starte forberedelsene for et massivt utbrudd. Dermed er det opp til Sam & Max å hindre katastrofen.

Som de andre spillene i Sam & Max-serien, er Moai Better Blues et pek-og-klikk-eventyr med tegneserieaktig 3D-grafikk. Her vil vi stifte bekjentskap med nye figurer, og møte igjen gamle kjenninger.

Sam & Max 202: Moai Better Blues skal etter planen lanseres 11. januar. Telltale har forresten også kunngjort navnene til de de to neste spillene i sesongen.

Først ut er Night of the Raving Dead, som skal lanseres 14. februar. Deretter kommer Chariot of the Dogs den 14. mars. Siste spill i sesongen kommer 11. april, men navnet på dette spillet er fortsatt hemmelig.

Mer informasjon om Sam & Max 202: Moai Better Blues finner du hos Telltale Games.

Siste fra forsiden