Sam og Max herjer Europa

Ny samlepakke til butikkene

Frilanspolitiets andre sesong blir snart å finne i europeiske butikker.

Atari har kunngjort at de vil bringe Sam & Max: Season Two til europeiske butikker neste år. Pakken inneholder alle sesongens fem episoder, som for øyeblikket kun er tilgjengelig på PC (direkte fra amerikanske Telltale). Sam & Max: Season Two kommer både til PC og Wii.

Episode 4, Chariot of the Dogs.

De fem spillene er alle pek-og-klikk-eventyr, hvor du får kontroll over tidenes særeste politiduo. Sam er en snakkende hund, mens Max er en blodtørstig kaninaktig ting med skarpe tenner.

Sammen reiser de rundt i hele verden for å bekjempe kriminalitet og andre fryktelige trusler. Det hele starter med en tur til Nordpolen, og før sesongen er over må Sam og Max besøke alt fra Påskeøya og Transylvania til Helvete.

Underveis vil de også treffe en rekke spennende figurer, inkludert den fæle restaurantinnehaveren Stinky, den paranoide butikkeieren Bosco, det levende hodet til en Abraham Lincoln-statue og Djevelen.

Spillene i serien er fulle av humor, og hvert av dem har en historie som kan stå for seg selv, samtidig som den er en del av en større helhet.

Mer informasjon om Sam & Max kan du finne hos Telltale Games. Vi har forresten anmeldelser av alle sesongens episoder her på Gamer.no (følg lenkene til høyre for teksten).

Siste fra forsiden