Sam og Max til Nordpolen

I Ice Station Santa må Sam og Max til Nordpolen for å redde julen.

Alltid like populære Telltale Games har kunngjort at de vil lansere den første episoden av Sam & Max: Season Two den 9. november på GameTap. Dagen etter vil episoden lanseres på Telltales egen nettside, slik at man kan kjøpe den uten å være GameTap-medlem.

Den første episoden får navnet Ice Station Santa, og sender de to antiheltene til Nordpolen, hvor de må finne ut hvorfor julegavene plutselig har blitt voldelige.

Spillene i Sam & Max: Season Two kommer med en rekke forbedringer i forhold til den første sesongen. Blant annet inkluderer de nå en øvingsdel for nye spillere, og dessuten vil hver episode bære mye sterkere preg av å være en del av en større historie enn tilfellet var tidligere.

Sam & Max: Season Two inneholder fem spill, og episode nummer to vil lanseres 11. januar på Telltales nettsted. Deretter vil resten av spillene lanseres med én måneds mellomrom.

Som tidligere vil det være mulig å kjøpe hele sesongen i én pakke (slik at du gratis kan laste ned alle spillene når de lanseres), eller hver episode individuelt.

Sjekk sesongens offisielle nettsted for mer informasjon.

Siste fra forsiden