Samuraier, vikinger og riddere møtes til kamp i nytt Ubisoft-spill

For Honor lar deg avgjøre hvem av de historiske krigerne som er best.

For Honor
Ubisoft

Ubisoft trakk sløret av et helt nytt spill under sin pressekonferanse på E3-messen i natt. For Honor er Montreal-studioet sitt forsøk på å skape et storslått hugg-og-slå-spill der du virkelig skal føle de intense kampene på kroppen.

Det var en bombastisk og ivrig Jason Vanderberghe fra Ubisoft Montreal som introduserte spillet fra scenen i Los Angeles.

«Det er bare et kjøttsår!» (Skjermbilde: Ubisoft)
Ubisoft

– Er du en ridder? En viking? En samurai? Når sverdet kommer mot deg, løper du eller blir du stående for å slåss?

Hvem er best?

En dramatisk trailer viste kaotiske og blodige kamper mellom riddere, vikinger og samuraier, før Vanderberghe introduserte en kort spilldemonstrasjon.

I For Honor skal fire spillere delta i store og kaotiske kamper på et avgrenset området. Å se spillet i aksjon er som å se en blanding av Dark Souls og Dynasty Warriors, der titalls anonyme motstandere kan hakkes ned med sverd, økser, slegger og andre brutale våpen.

Når du derimot møter en annen spiller må du utkjempe litt mer taktiske kamper der blokkering, unnvikelsesmanøvre og motangrep må til for å kunne overrumple motstanderen. Under demonstrasjonen på konferansen fikk vi blant annet se kropper bli kløyvd i to med enorme vikingsverd.

Hvis du og kompisene alltid krangler om hvilke historiske krigere som er best kan kanskje For Honor være spillet dere har lett etter. Noen lanseringsdato var ikke tilgjengelig ved lanseringen, men spillet skal lanseres til PlayStation 4, Xbox One og Windows.

Se For Honor i aksjon (Video: Ubisoft)

Hva tror du om For Honor? Kan dette bli et knallsterkt spill for Ubisoft, eller har de skuffet for ofte med grafiske nedgraderinger og kjedelige spill?

Siste fra forsiden