San Andreas: Kanskje flerspiller likevel?

De nyeste ryktene tilsier at, på tross av at Rockstar Games tidligere har benektet det, vil GTA: San Andreas komme med mulighet for flerspiller.

Computer & Video Games er ett av flere nettsteder som forteller at det går rykter om at GTA: San Andreas vil komme med en flerspillerkomponent. Nøyaktig hva slags form denne flerspillerkomponenten får tør de bare spekulere i, men de tror det er tvilsomt at det er snakk om noe onlinemodus. Sannsynligheten ser ut til å være større for at to spillere kan spille samtidig, ved hjelp av delt skjerm.

Rockstar Games har hele tiden hevdet at det ikke ville bli mulighet for å spille flerspiller i GTA: San Andreas, men da Computer & Video Games gjentok spørsmålet til dem i dag tidlig, var svaret de gav litt annerledes: ”Vi kan verken bekrefte eller avkrefte disse ryktene”.

For øyeblikket er det vanskelig for oss å ta stilling til saken, men i og med at PS2-versjonen kommer på markedet senere denne måneden tar det nok ikke lang tid før vi får svar på om det blir mulig å spille flerspiller i GTA: San Andreas eller ikke.

Siste fra forsiden