Saturday Night Speedway

Ratbag og Atari har gitt ut en tidsbegrenset demo av det nye bilspillet Saturday Night Speedway.

Ratbag er et utviklerselskap som har nytt relativt stor suksess med bilspill basert på disipliner som vi ikke vier alt for mye oppmerksomhet her i Norge. Tidligere spill fra denne australske utvikleren inkluderer Leadfoot, Dirt Track Racing og World of Outlaws: Sprintcars.

Saturday Night Racing omhandler ville billøp på grusbaner, og inneholder 13 baner fra den virkelige verden samt 6 baner som er designet spesielt for spillet. Du kan kjøre biler fra tre ulike klasser, nemlig "street stocks" (biler som er billige å kjøpe og reparere), "dirt midgets" (små, raske og responssive biler) og "late models" (store og kraftige biler). Spillet kommer med 5 ulike spillmodus, inkludert mesterskap og karrieremodus.

Denne demoversjonen av Saturday Night Speedway inneholder hele spillet, men er begrenset til en times spilling. Hvis du får mersmak etter den timen, kan du kjøpe lisenskode på nettet slik at du kan fortsette å spille. Spillet distribueres også på vanlig måte, og er i tillegg tilgjengelig for PlayStation 2. Installasjonsfilen er på 260 MB og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden