Savage

I forbindelse med lanseringen av den europeiske spesialversjonen av Savage har Digital Jesters nå gitt ut en demo av Savage versjon 2.0.

Vi fortalte tidligere at den nystartede britiske utgiveren Digital Jesters planla en europeisk spesialversjon av onlinespillet Savage. Denne spesialversjonen skal etter planen komme på markedet i Norden i april. Savage har fått mange oppdateringer siden den første versjonen kom på markedet, og nå feires den europeiske utgivelsen med en ny og oppdatert demo.

Demoen inneholder tre kart (Alpenglow, GlacierPoint og SacrificeLedge), samt nye enheter og strukturer som har kommet inn i spillet gjennom den seneste oppdateringen. Digital Jesters vil kjøre egne servere for demoen, slik at europeiske gamere slipper å kople seg på amerikanske servere.

Savage er et nyskapende onlinespill der lagarbeid er det sentrale aspektet, og der spillopplevelsen endres dramatisk etter hvilken rolle du velger å spille. Spillet blander nemlig førstepersons skytespill med sanntidsstrategi på en ny og spennende måte. Som kommandøren for ditt lag er det din jobb å lede troppene dine til seier. Du må bygge base, forske på nye teknologier og bestemme hva styrkene dine skal gjøre.

Som soldat er jobben din rett og slett å følge kommandørens ordre så godt du kan. Hvis kommandøren ber deg angripe en spesiell fiendeenhet, så blir det din jobb å sørge for denne fiendens død. Du kan får naturligvis muligheten til å gjøre dette akkurat slik du ønsker selv, men husk at et vellykket lag er avhengig av at alle følger ordrene sine så godt de kan. Hvis du velger Rambo-taktikken vil du antakelig ødelegge like mye for laget ditt som du ødelegger for deg selv.

Demoen av Savage 2.0 er på ca. 230 MB, og kan lastes ned fra disse nettstedene:

Siste fra forsiden